• Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron festën e Bajramit

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së Bajramit. Shprehim urimet më të sinqerta me rastin e kësaj feste, duke shpresuar që Zoti të ketë pranuar sakrificën tonë përgjatë këtij muaji, lutjet dhe të gjitha veprat tona të mira. Me këtë rast, lusim Zotin që kjo ditë të na gjejë duke reflektuar mësimet […]

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas uron festën e Bajramit
 • LETËR PËRSHËNDETËSE ME RASTIN E LARGIMIT TË TESTIMIT EKSTERN DHE TË MBYLLJES SË VITIT SHKOLLOR

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas përshëndet vendimin e marrë para disa ditëve nga ana e ministrisë së arsimit dhe shkencës për largimin e testimit ekstern. Testimi ekstern nëpër shkollat tona fillore dhe të mesme realizohet disa vite me rradhë dhe përveç stresit shkaktuar tek nxënësit dhe prindërit,përfitime tjera nuk kishte pasi u pa që niveli i arsimit nuk u tregua […]

  LETËR PËRSHËNDETËSE ME RASTIN E LARGIMIT TË TESTIMIT EKSTERN DHE TË MBYLLJES SË VITIT SHKOLLOR
 • URIM

  U R I M   Me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit, muajit më të rëndësishëm për besimtarët muslimanë, Asociacioni per Afirmimin e Gruas shpreh urimet më të përzemërta për agjërim të lehtë, harmoni, qetësi shpirtërore dhe begati në familjet tuaja. Muaji i Ramazanit është muaj i sakrificës njerëzore, i përkushtimit ndaj Zotit dhe i vetëkontrollit. Urojm që jo […]

  URIM
 • Dr.Mutava në Shkup, në trajnim njëditor me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Familjes.

  E premte, 17.05.2017 Mbrëmë në hotel New Star në Shkup në organizim të Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunim me Qendrën për Mirëkuptim dhe Bashkëpunim Institucional u mbajt trajnimi njëditor me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Familjes me trajnues Dr.Xhasim Mutava me moto “Familja, oazë e mirëkuptimit dhe dashurisë” Mbrëmë në hotel New Star në Shkup në organizim të […]

  Dr.Mutava në Shkup, në trajnim njëditor me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Familjes.
 • Në qytetin e Tetovës AAG përfundoi trajnimi “Fëmijët dhe mediat”

  E Premte, 28.04.2017 Në Tetovë, përfundoi trajnimi një mujor “Fëmijët dhe Mediat” Me 27.04.2017  në Tetovë, përfundoi trajnimi një mujor “Fëmijët dhe Mediat” me profesorin univerzitar prof.dr. Agron KURTISHI. Moduli i katërt njëherit edhe i fundit trajtoi temën”Mediat sociale dhe përdorimi i teknologjisë nga fëmijët shqetësimi i kohës”. Në përfundim të këtij trajnimi u bë edhe shpërndarja e çertifikatave për […]

  Në qytetin e Tetovës AAG përfundoi trajnimi “Fëmijët dhe mediat”
 

Ligjëratat/Tribuna/Debate »

Depresioni, çrregullim psiqik, ishte aktiviteti përmbylles i shënimit ditës së shëndetësisë organizuar nga AAG Kërçovë

Depresioni, çrregullim psiqik, ishte aktiviteti përmbylles i shënimit ditës së shëndetësisë organizuar nga AAG Kërçovë

12/04/2017 at 10:39

Me datë 11.04.2017 në Kërçovë u realizua ligjeratë mbi temen Depresioni, çrregullim psiqik, tema u ligjëruar nga psikologe Yllza Emini. Ligjeruesja ndër të tjera...

Kurset e fundjavës »

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

02/04/2017 at 19:47

Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e...

Fushata »

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

09/04/2016 at 20:37

E Premte 08.04.2016 Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunimin me Forumin Rinor Islam realizoi ligjeratë në qytetin e Kërçovës. Asociacioni për Afirmimin...

Aktivitete të ndryshme »

Në qytetin e Tetovës AAG përfundoi trajnimi “Fëmijët dhe mediat”

Në qytetin e Tetovës AAG përfundoi trajnimi “Fëmijët dhe mediat”

28/04/2017 at 13:00

E Premte, 28.04.2017 Në Tetovë, përfundoi trajnimi një mujor “Fëmijët dhe Mediat” Me 27.04.2017  në Tetovë, përfundoi trajnimi një mujor “Fëmijët...

STORIE SUKSESI »

Kërçovarja Lulzime Osmani E Para Me Doktoruar Në Grafikë

Kërçovarja Lulzime Osmani E Para Me Doktoruar Në Grafikë

22/03/2017 at 11:37

Radhës së intelektualëve të rinj të shkolluar jashtë vendit, i shtohet edhe një emër i ri dhe shumë premtues për sferën e Artit. Fjala është për mjeshtren e...

RRETH GRUAS »

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

30/01/2017 at 17:58

-Yasmina Blackburn Shpesh perfshihem ne debate mbi çështjen e grave në Islam. Si vishemi. Si nuk vishemi. Çfarë mendojmë, nuk mendojmë apo duhet të mendonim. Debatoj...